By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kenan bu kafada biriymişsin.bide gelip ukrayna konusunda benimle laf yarıştırıyorsun. bu oynadığın poker şans oyunudur. zeka oyunu olan hint pokeridir.buda bi genel kültür olarak kalsın aklının bi köşesinde.
Apaçi dansı yapmıyorum ben zencilerle Seninle sidik yarıştıracak cevap ve laf dalaşlarına da girmem.

Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek pair'in var adamda two pairs yada üstü three of, flush vs var çektiğin kartta eline istediğin kart gelmedi hani zeka bunun neresinde, bildiğin şans işte. Ayrıca her blöfü de öyle hemen yemiyorlar. Cesur olan kesim daha çok. :) Konuna gelirsek gerçekten saçma olmuş kimsenin sana burada çıkarıp al şu bir milyarı kumar oyna tutmazsa canın sağolsun diyebileceğini sanmıyorum. :)
Off-topic de açılan kaç konu ciddi ve tutarlı ? Ee ne güzel oyunu da biliyorsun. Bildiğin gibi, bu oyunda sadece kartlar değil önündeki fişler arttırma biriminle de para kazanabiliyorsun.
advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her ne olursa olsun kumarın her türlüsü Allah katında yasaktır ve cezası ağırdır..Kimse çoluğunun ve cocuğunun rızkını çıkarıp sana verebileceğini sanmıyorum
Kazanan - Kaybeden + Para varsa kumardır çelişkisine; Sayısal Loto'da kaybeden kişilerin hiçmi çocuğu yok, bana hiç sayısal loto oynamadım deme.

tolgab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kazandıklarınla teklif verdiğin domaini satın almış olsaydın sana insanların bakışı biraz daha olumlu olabilirdi.

Hatırlatmak için linki de vereyim tam olsun

https://www.r10.net/domain-satis/4320...oya-uygun.html
Yaz günleri pek online olamıyordum. PeRSia arkadaşıma da gerekli açıklamayı yapmıştım, hatırlatman için sağol klasik r10 cevapcısı, eski defter dürten tarzdan mükemmeliyetçi arkadaşım.