Bir önceki mesajımı ağustos ayında atmışım.
O sırada Mars'a geçeli çok fazla zaman olmamıştı. Şu anda 2 ay daha geçti ve farkı yazmak istiyorum izninizle.
Bana göre Mars Dc 1 Numara. Çünkü ,
1-) Kesintisiz omurga ( geçtim geçeli aylardır 1 tane kesinti olmadı hat kaynaklı )
2-) Overseling yok. Satın alınan hattı kesinlikle almış oluyorsunuz. Daha önceleri çalıştığım bir dc'den fena tokat yemiştim.
3-) Bayi Anlayışı
Mars Dc 'nin mükemmel bir bayi anlayışı var. Bayisini kesinlikle destekliyor. Biz bir süre sonra kısmetse hedeflerimizde dahi olmayan kapasiteleri geçmiş olacağız.
Mars Dc Selçuk Bey olmasaydı bu anca 2-3 yıl sonra belki olurdu.
4-) Mükemmel teknik destek.
Çalışanların verdiği teknik destek tek kelime ile mükemmel ötesi. Nazik kibar ve herşeyden önemlisi sorunu tespit edip ilgili işlem yapılıyor.
Önemli bir ek. Bu güne kadar çalıştığım hiç bir dc beni sorunlarda telefonla aramazdı. Mars dc örneğin serverdaki sorunu hallettiği zaman arayıp detaylı bir de bilgi veriyorlar.
ticket sistemi zaten mükemmel. Yoğun iş programımda sürekli pc başında olamıyorum. Bu telefonla bilgi verilme işi ilaç gibi geliyor.
5-) Disiplin
Disiplin olmayan iş batmaya mahkumdur. Mars Dc son derece profesyonel bir yönetim anlayışına sahip. Kesinlikle son derece disiplinli.
6-) Fiyat
Fiyat tabi ki önemli. Ama izninizle bir konuyu belirtmek istiyorum. Ben mars dc ile çalışmaya başlayınca önce 1 yıllık plan yaptım. Daha sonra 3 yıllık hedefler koydum.
Şimdi 5 yıl ve ötesi için planlar yapıyorum mars dc ile. Kısa vadeli hedeflerle hiç bir yere ulaşılamaz. Ciddi, kararlı bir şekilde çalışma insana başarıyı getiriyor.
Mars Dc 'nin fiyat anlayışı da süper. Fiyatı sebebi ile mars dc 'yi seçmedim ama Sayelerinde para kazanıyorum. Hem de sürekli katlanan bir büyüme ile.
Selçuk Beye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Hedefim Mars DC 'nin en büyük bayisi olmak.
Not : Sunucu sayım istediği kadar artsın. Sonuna kadar, ölümüne, ısrarla mars dc ile çalışmaya devam.....