Arkadaşlar dikkat ederseniz hep aynı tartışmalar hep çakırlı dönemlere gidiyorsunuz hepimiz biliyoruzki o dönemler bir daha gelmez..
Kurtlar vadisi ciddi kadro sıkıntısı çekiyor tek sorunu bu...
En büyük örnek eski bölümleri açın kv nin ilk önce baron sonra ömer baba sonra polat ile elif sonra aslan bey sonra polat ve adamları sonra çakır sonra çakırın kız kardeşi sonra ziya sonra hüsrev..Bir bölümde o kadar çok konu işleniyorduki sıkılmıyorduk nasıl bitti çözemiyorduk..
Ama artık polat başbakan oda ayda yılda bir ömer baba ( bu adamı sevmiyoruz çoğumuz ama adam çıksa diziden inanın eksiklii hissedilir ) memati ve çocukları, her ne kadar saçma bulsamda hüsnü ve karısı ve genellikle hep polat

Memduh babayada yeni halil ibrahim tiplemesi vermeye çalışıyorlar ama bence yakışmıyor
Diziye sağlam 10 kişi ve sağlam bir konu girilmesi gerek...Polatta elif gibi seveceği birisini bulursa dizi tadından yenmez...
Diziye tuncayın yanındaki abidin girebilir yeniden mesela, veyahut çakırın hapishanedeki arkadaşı şahin ağa böylece dizinin durumu düzelir ama senaristlerin şu anlık böyle şeyler düşündüklerini hiç sanmıyorum

Bence senaristler pkk ve amerikan düşmanlığından yararlanıp dünya çapında izlettiriyorlar diziyi..Eğer bundan vazgeçerlerse milyonlarca kişiden olmaları söz konusu ? Siz olsanız vazgeçermisiniz ?
Niye vazgeçsinler, güncel konuları işliyorlar sonuçta

Ama eski tadı yok tabiki bu doğru.
ya arkadaşlar bişey dikkatim içekti dizide jenrikte yazıyor hüseyin avni danyal diye yani bizim bulut nerelerde ya kaç bölüm oldu yok ortada bırak kendisini görmeyi hiç bir repliktede adı geçmiyor
ne davut buluta haber verin vss gibi nede memati ortak falan gibi repliklerdede yok bu bulut
ben en çok memati bulut diyaloglarını özledim bilen varsa sölesin lütfen hüseyin avni danyal diziden ayrıldımı jenerikte adı geçiyor
Jenerikte adının geçtiğini hiç farketmemiştim

Gerimi gelecek acaba.