Dostum sadece verdiğin cevapları okuyorum da hiçte bir firmaya benzemiyorsunuz...

Konuda .net adresi geçtiği için dunyahosting.net adresine girince tamamen basit bir site gözüme çarpıyor ve sipariş ver butonunda hiçbir işlem olmuyor ayrıca müşteri girişide çalışmıyor.

Kullandığınız script bile büyük ihtimal nulled versiyon.

Onun dışında çok zor değil sizin demo.dunyahosting.net adresini yok etmeniz yani doğaldır baktığınızda birşey görememeniz.

Sonra r10 gibi bir platform da üye olmanız bile şans...Çünkü burada bir firma iyi işler yaptığı sürece sırtı yere kolay kolay gelmez...Ve Türkiye'de webmasterlar arasında bilinir..Ama siz verdiğiniz cevaplarla piyasada var olamadan bitmek üzeresiniz..

Eğer ki bir müşterim bana böyle bir suçlama yapsaydı ve haklı veya haksız olasaydı ona güzellikle ve düzgünce resmi bir şekilde cevap verirdim...Haklıysam kendimi haklı çıkaracak cümleleri ve delileri koyardım haksızdam özür diler yapmam gereken neyse onu yapardım...

Siz msn'de konuşur gibi sanki " bn bilmiom nbr nassn cnm " gibi konuşmalar yapmıssınız...Bu da burada size kimsenin inanmasını sağlamaz...

Kolay kolay beni ilgilendirmeyen konulara fazla yazmam ama yeter artık milletin emeklerine yazık...