Konu güncelliğini korumaktadır. Hala Teklif Beklemekteyim. Biriyle Anlaşıldığı Taktirde Konu Üzerinde Belirtilecektir. İlgilenen ve İlgilencek Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim.

@RadyoHost(byburn) Teklifin İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar Arasında En Düşük Özellikleri Sende Görüyorum Bunuda 5 TL Aşşa Fiyat Olmana Bağlıyorum. Gerekli Görüldüğü Taktirde İrtabata Geçebilrim. Fakat Şimdilik Daha Teklif Bekliyorum Trafik Çok Az.

@BirBilişim(blackwolff) Teklifin İçin Teşekkür Ederim Fakat Belirttiğim Gibi ''Resimdeki Fiyatı Veriyor Dolayısı İle Daha Aşşa Fiyat Teklifleri Olanlar Yazsın'...

@KarıncaHosting(ErcanDag) Teklif İçin Sizede Teşekkür Ederim Fakat Trafik Farklı Olsada Fiyat Aynı 50 TL Altı Teklifler Beklemekteyim.

*@Birkur(SkyLord) Seninde Teklifin İçin Teşekkür Ederim Aralarında En Geniş Alanı Sende Görüyorum ve FFMpeg Özelliği Olması +Alternatif Kullancağım Bir Özellik. Bu Yüzden Teklifin Kulağa Hoş Geliyor Alan Güzel Trafik Güzel Fakat Dediğim Gibi 50 TL Altı Fiyat Arıyorum. Yinede Daha Aşşa Bulamayacak Olursam Anlaşma İhtimalimiz Var.

@WebTR(kagankaya) Teklifin İçin Teşekkürler İlk Paket Her Ne Kadar Çelimsiz Gibi Dursada Bakınız Alıntı 1 - Alıntı 2
Alıntı 1 de verdiğiniz hosting teklifinin trafiğin sınırsız olması kafamı karıştırdı.
Alıntı 2 de aynı paketi sunduğunuz halde trafiğin 100 gb olması 2.ci cazip gelen teklifinizi dikkate almama sebebim oldu. ( Sakın yanlış anlamayın! )

@GüllüoğluWeb Teklifin İçin Teşekkür Ederim Fakat ''Resimdeki Fiyatı Veriyor Dolayısı İle Daha Aşşa Fiyat Teklifleri Olanlar Yazsın'' diye belirtmiştim.

KWSBilişim(savas_55) Teklifin İçin Teşekkürler Şimdilik En Uygun Fiyat Sizde Biraz Daha Detay Verebilirseniz Sevinirim.
Örnek : Panel Arayüzü, Register Global Durumu, Curl, Gd Libary, Zend, Ioncube, Ffmpeg , Destek Sisteminiz, Uptime ve CPU.
Düzenleme:Sizin hakkınızdada biraz araştırma yaptığımda bakınız böyle bir konunuzu inceledim. 40 TL Fiyat olmasına rağmen 10 Gb Alan 100 Gb Trafik olması beni üzdü.

Telafuz hatalarım olduysa kusuruma bakmayın.