ch3lisky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana ulaşanları ben Phantasm'a ulaştırdım ve bitti. Şu anda site durmuş pozisyonda zaten. Bilgiler phantasm'ın elinde ve bende kendisine hiçbir türlü ulaşamıyorum. Diğer sitelerin hepsi kontrolüm altında. Manita.Net'e yüklü bir para verdiği için sanırım bilgileri benden gizli tuttu. Ama anlama kıtlığı yaşayan, insanı çileden çıkaran insanlar var. Onların yüzünden şu andan itibaren konuyla alakamı kesiyorum. Ödemeleri alan arkadaşlara ulaşmaya çalışıcam yazsınlar buraya...
Uzun zamandır bu konuya yazmak istiyordum. Bizim de satış ortaklığı sistemimiz olduğu için bazı şahıslar "Bak adamı karalayıp ticari kazanç elde etmeye çalışıyor" demesinler diye yazmadım.

Siteyi devrettiğimize göre rahat rahat yazabilirim.

Hocam bakın siz orada Great Port Media vs. vs. her ne ise kuruluşun adı,orada onun logosunu taşıyorsanız,zamanında burada sorumluluğu aldıysanız,soruları yanıtladıysanız konu ile alakamı kesiyorum diyerek işin içinden çıkamazsınız.

Ben site sahibine ulaşamıyorum,bazı anlayışsız insanlar var,site durmuş durumda vs. vs. Biz de siteyi satılığa çıkartınca 1 hafta işletmedik. Üye getirenler oldu ama biz satış ortaklığını asla kesmedik,ödemelerini de düzenli yaptık.

Gelip burada konu ile alakamı kesiyorum demeniz hem sizin hem de site sahibi arkadaş kimse onun buradaki bir çok insanı mağdur etmesi anlamına gelir.

Yanlış buluyorum. İnternet üzerinden iş yaparken bunu diyebilirsiniz ancak eğer ileriki ticari hayatınızda real dünyada bir şeyler yaparsanız "Dükkan sahibi yok,o olmadığı zamanlar hep ben konuştum ama ödemelere gelince konu ile alakam yok" diyemeyeceğinizi göreceksiniz.

Saygılar

Edit :

ch3lisky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canon arkadaşımız sorun çıkarmamış sanırım ödemeler konusunda, biz de inşallah böyle devam ettirmek istiyoruz. Yalnız istediğimiz tek şey biraz sabırlı olmanız, herkesin ödemesi yapılacaktır.

Ödemeler ve diğer sorunlar hakkında benimlede irtibat kurabilirsiniz. Herkese iyi geceler.
Yukarıda da görüldüğü gibi zaten zamanında sorumluluğu almışsınız.

Edit 2 : Bu yazdıklarımı da lütfen kişisel algılamayın. Yaşanan olayları takip ediyorum ve hoşuma gitmedi,o nedenle yazdım. Kimse ile kişisel bir problemim olmadığı gibi sizinle de yoktur ve şahsınıza yönelik kötü bir ithamım da yoktur dikkat ettiyseniz.