Selam arkadaşlar,
Yaklaşık yarım saat önce 5 aydır legal sitemde kullandığım ve 5 aydır da ödeme aldığım hesabımın banlandığını gördüm. Klasik ban sebeplerinden biri idi gelen mail,
Sayın Kullanıcımız,
Kayıtlarımızı inceledikten sonra, AdSense hesabınızın geçersiz etkinlik oluşturma riski taşıdığını saptadık. AdWords reklamverenlerini, geçersiz etkinlikler nedeniyle suni olarak artan maliyetlerden koruma sorumluluğumuz bulunduğundan, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasını gerekli gördük. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir.
Google'ın reklamcılık sisteminin ve özellikle reklamveren-yayıncı ilişkisinin etkinliğini korumaya devam etmek için atmamız gereken bu tür adımları anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Bunun sizin açınızdan bir takım sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız. Gösterdiğiniz anlayış ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.
Dikkatimi çeken şu oldu ayrıca 3 tane de kullanmadığım hesabım vardı ve uzun zamandır giriş yapmadığım, pinli ve içlerinde bir miktar $ bulunan, birde onlara bakayım dedim onlarında banlandığını gördüm. Mesele banlanmak değil sonuçta Google bu Google'a umut bağlayarak yaşamamak lazım. Merak ettiğim konu ŞUDUR; bu ay 700$ civarı bir kesinleşmiş alacağım vardı bu ödemeyi alabilirmiyim? Bu ayın 30'unda size gönderilecek bir EFT yazısı çıkmadı henüz biliyorum ama olur ya başına gelen arkadaşlar olabilir aramızda ödeme alabilmişlermi? Bende alabilirmiyim?