Biraz uğraşla 25.000 TL ciro elde edebileceğimizi söylüyorsun. Aylık 2000 TL de seo, reklam masrafı var diyorsun. Oda iyi. ikitane de bayan eleman tutalım aylıkta 1000 lira maaş verelim. Ne etti ? Toplam 4.000 TL Gider. 1000 TL de yedik içtik eğlendilk. Kaldı mı bize 20.000 TL Net Kar.
Ayıptır sorması, 20.000 TL den daha fazla ne iş yaparak kazanıyorsunuz da böyle değerli bir siteyi satıyorsunuz ?
ithalat yaparak 200.000tl kazanıyorum arkadaşım. kim olduğumu nereden biliyorsun? yaptığım işi niye anlatayım yahu anlamıyorum buradaki soruları. site adresi ortada incelersin.. fiyatı ortada bakarsın.. beğeniyorsan alırsın beğenmiyorsan almazsın. madem bu kadar kazanıyor niye satıyorsun gibi bir saçmalık olur mu yaf. site benim keyif benim satıyorum kime ne ? Benim muhasebemi niye tutuyorsun ne gerek var. Mali müşavir misin
Belki bu işten para kazanmak istemiyorum artık belki bayan eleman tutmak istemiyorum belki satışa sunduğum site satılmazsa bu dediklerini bende yapacağım. belki internetle uğraşmak istemiyorum artık yani mantıklı şeyler sorsun almaya niyeti olanlar.
dediğim gibi :
site adresi ortada incelersin.. fiyatı ortada bakarsın.. beğeniyorsan alırsın beğenmiyorsan almazsın.
gereksiz sorular ve mesajlar hem sizin kıymetli zamanınızı hem benim değerli vaktimi çalar.