türkler değil hanzolar allahın dağından kaçıp getirttiğimiz hanzolar yapar şerefsizliği adiliği köpekliği çıkarır pasaportunu gösterir T.C.si vardır ama iyi bişey yaptı mı rusyada derki ben şuyum buyum anladı o hanzolar demek istediğimi sana lafım yok kardeş kusura bakmayasın.
damga belli türkiye'ye giden nataşalarda belli ama kimse bilmez o nataşaların bize taktığı lakaplardan biride mahmut bozan abdullahtır hani bizim gözümüzde hayat kadını ya bizde onların gözünde bu isimleriz işte 1 tane türk ismi yok hepsi ... anladınız siz onu
tam olarak anlamadım ne demek istediğini. Allah'ın dağından kaçıp getirttiğiniz hanzolar, ismi türk ismi olmayanlar vs. anladınız siz onu derken? tam olarak ne anlatmak istedin? kimi kastettin?