RQ7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
C/C++, Java, OOP, PHP,Action Script 2 falan biliyorum ancak, PHPnin artık herkes tarafından bilinmesinden dolayı Python'a geçmeyi kendim için uygun gördüm.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar öncelikle nerden başlamamı önerirler ?

C'deki gibi Hello world mü yazmalıyım ilk olarak ?

Şimdiden sağolun.
Python Nedir Ne Degildir Deseniz Apisir Kalirim Belki Ama Bana Kalırsa önemli olan hangi dil degil senin calisma prensibin. Egerki Sen DURUST ve TEMiZ bir is yaparsan kisinin tercihi zaten sen olucaksindir. PHP Herkez tarafindan bilinmiyor sadece bilindigi dusunuluyor. insanLari Kendinize sartlamalisiniz kazanmak icin bu dogru bi tespit ama ZORLA degil isinizle. Musteriye hazirladiginiz sitenin DİLİ ne oLursa oLsun YETER dedigi zaman degiL Python programcisi BiLL GATES oLsaniz kimsenin umrunda olmaz. Cunku Alternatifsiz hic bir sey yok denilebilecek derecede az. isiniz ne kadar temiz ne kadar durust ve musteriyi memnun edecek derecede olursa o kadar iyisiniz demektir. Bu degildir Python VB.Net falan filan ogrenmeyin demek. Onlarida Ogrenin ama bildiginiz birseyin uzerine ekleyeceginiz bilgi sizin icin daha kolay olur. Farki diLLe degiL dusuncenizle ve istikrarinizla kanitlarsiniz.

Simdiden BasariLar.