Merhaba arkadaşlar ablama yeni BMW X1 aldığımızdan eski aracını satıyorum araç 2005 Model BMW 120 Dizel koyu gri renktedir. Araç borusandan alınmıştır ve sürekli yetkili serviste bakılmıştır .
2005 MODEL 69.000 KMDE Koyu Gri 1.20 D TİPTRONİK Hatchback 5 kapı
SUNROOF
YARI DERI KOLTUKLAR
XENON FARLAR
ANGLE FARLAR
CRUISE CONTROL
HIZ SABITLEYICI
PARK MESAFE
DİGİTAL KLİMA
YAĞMUR SENSORU
GECE SENSORU
FONKSİYONEL DREKSİYON
CD PLAYER
SİS FARI
CELIK JANT
DTC
İstediğimiz fiyat 60.000 TL dir havanın kötü olması sebebiyle resimleri ekleyemedim yarın resimleri çekip eklerim aracın hiçbir kazası bulunmamaktadır ve çok temizdir. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir takas kesinlikle düşünmüyorum ... Araç İstanbul Avrupa yakasındadır ...
BMW Kullanıcısı olmadığınız belli 47 bine satılan araç düz vites bu bir benim aracım FULL + FULL bu araç ise bomboş aradaki fiyat farkını bunlar oluşturuyor sadece ANGLE far ve XENON a alınan farkı ve otomatik tiptrronik te alınan farkı araştırıp konuya yazarsanız sevinirim daha sayabileciğim dolu unsur var dijital klima ve normal klima, Sunroof gibi dolu şey ...
arkadaşım niye millete ukala ukala cevaplar veriyorsun? yok BMW kullanıcısı değilsin, yok biz boş araba almayız.
Yukarıdaki kalın yaptığım yerlere iyi bak, özelliklere yazmışsın ama ikisi de aynı şeydir sayın
BMW kullanıcısı. Ben de şimdi sana uklalık yapayım mı bir Cruise Control'ü bile bilmiyorsun ama gelip burada araba satıyorsun diye? Aynen senin yaptığın gibi
kelalaka olurdu değil mi?
ayrıca bak bakalım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32420369/detay ne farkı var senin yazdığın özelliklerden? Üstelik araç galeriden. Ha ben 60 bin istiyorum kimseyi ilgilendirmez dersin o ayrı konu, haklı olabilirdin öyle deseydin ama lütfen burada millete ukala cevaplar verme.