Ben konu dışı yazı filan yazmadım. Yazdığım şey direkt konuyla alakalı. Verdiğim ilk örnek sizin araç ile birebir aynıdır ve henüz pazarlık bile yapılmamış sitede gösterilen fiyattır. 1 far seti 10-15 milyar eder diyorsanız buna yorum yapmaya lüzum dahi duymam zaten. Ben size 40 veya 45 teklif etmedim. Olabilecek fiyatı sordum. Umarım akşam gelecek olan arkadaşa satarsız 60.000 TL'ye. Sizden ricam akşam arkadaş geldikten sonra sonucu da bu şekilde açıklamanız...
Bak kardeşim git araştır far seti fiyatını sonra gel bana yaz ama gidip sanayiden aldığın far setini değil .. İkincisi sana burada hiçbir şeyin cevabını yazmak zorunda değilim konu dısşı mesaj atıyorsun bu satış konusu ve sen ikide bir örnekler veriyorsun konuda ya ister ilgilenirsin gelir arabayı dener fiyatı konusursun ister ilgilenmez cekip gidersin ne bu hırs be kardesim ben 100 kişiyle gorusurum alıcısınıı bulurum bulamam bana kalmıs konu dısı bir mesaj daha atarsan seni şikayet edeceğim git kendine bmw 120d fiyatları tanıtan bir konu aç bol bol link dağıt ama burada değil bu satış konusu ... Bu araba için istediğim fiyat budur pazarlık ta arkadaşın bende yaratacağı etkiye bağlı ister 100 tl inerim ister 3.000 tl ama abim gelse 5.000 tl inmem boyle bir beklentin varsa unutabilirsin ..