bir forumdan anlayabiliyorsan kaç yaşımda olduğumu zekan ileri derece
Dediğin yerde internet yok ki? orada insan bile yaşamıyor sen insanları oraya mı çağırıyorsun? 2 gün sonra geri dönerler neyse ben moskova san petersburg sochie için konuşuyorum iş yok arkadaşlar webtasarımı diye atlamayın ama arkadaşın dediği yeri de biliyorum evet orada vardır doğrudur ev kiralarını bilemem ama önceki mesajda arkadaş demişki birikim yapamaz mı ?
rusçayı 1 yılda öğrensin ben kendi evimi arabamı vericem o arkadaşa
en azından yazıp konuşabilecek kadar ilgili yazımları anlayabilecek kadar öğrensin vericem
ben öğrenirim diyemez kimse yerli rusçası konuşmayan kimseyede iş yaptırmaz ruslar!
neyse kolay gelsin.
dedikelrine katılıyorum zaten nufusun yuzde 35 i rus onlarda sinmişler rusca ogrenemye gelıncede dedigin gibi kolay degli geliyorum gidiyorum demenin 28 29 cesiti var kadın erkek ve cansız objeler farklı telafuz ediliyoruz her canlıya ayrı bir dogurdu dogum yaptı deme seklı var ben 6 yılda cokta ilerlemedim ama ne istersen soyleye bliyor ne denirse anlayabiliyorum yazma okumada sadece pc yazılarını el yazılarını cozmek olmekten beter
rita dahujeva tanısmak isterim armavıre 1 saat uzaklıktayım
türkler değil hanzolar allahın dağından kaçıp getirttiğimiz hanzolar yapar şerefsizliği adiliği köpekliği çıkarır pasaportunu gösterir T.C.si vardır ama iyi bişey yaptı mı rusyada derki ben şuyum buyum anladı o hanzolar demek istediğimi sana lafım yok kardeş kusura bakmayasın.
aynen oyle turkleri ove ove bitiremiyorum soyle iyiyiz boyle iyiyiz diye ama nafile dusunki senın gittim dedigin donemlerde sochide gelen turkleri ciceklerle karsilamıslar bugun sokakta turk oldugunu anlasın bakalım polis ne oluyor malesef dediklerinin hepsi dogru simdi forumda sorsan rusya dedince aklınıza ne geliyor diye yada anket yapsan kadından baska bise diyen cok az cıkar haksızmıyım tum rus kadınlarını hayat kadını sanarlar ama CCCP varken diz ustunde etek giymenın suc oldugunu soylesen kımse inanmaz