ParentaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende çifte vatandaşlık var
armavirde tanıdıklarım çok saolsunlar ayar yaptılar ben 14 yıldır buradayım yani sen daha moskova nedir rusya nedir diye bilmiyorken ticaret yapıyordum.

Yeniden tekrarlıyorum insanları yanlış bilgilendiriyorsun.!
nerde yaşadığını bilmiyorum ama moskova merkezde elini attığın tasarımcı programcı kartçı vsci 3 kişiden 2 si ya çok iyi linux biliyor sistem kırıyor yada 1 tanesi programcı grafik tasarımcı oluyor!

Gösterin güler yüz gösterin sonra tepemize binsinler! her polisin durdurmasında gülüyorsun diye 500 ruble takar türksün der. tabi rus pasaportun var polis sordu mu senden rüşvet kesemiyor sende haklısın ama türklerin ne suçu var?

Yanlış tanıtım yapıyorsun çok yanlış.
20 yasındasın 14 senedir rusyadasın ee benden eskımıssın 6 yasında belli armavire yakınım krasnadarın altındayım biliyorsan bulursun ayrı mesele tekrar ediyorum moskovada 10 mbit net varken ben 56 kbit interneti zor baglatmıstım evime dagın basındayım yanlıs bilgilendirme yok bence ben yasadıklarımı yazdım ne fazlasını ne eksigini

gelelim turklerin ne sucu olduguna bir hata oldugunda ilk rusveti veren turkler
ilk rus kadınlarini hayat kadınlıgına alıstıran yine turkler
kim olursa olsun turkce konusmasını bile bilmeyen hanzo suc işler cezasını turkler ceker
ben ilk yıl harıc ruslara rusvet vermedım vermemde ne gerekiyorsa yap diyorum emniyet muduru trafik muduru hanımın akrabası polis durdurmaz şehirde kolay kolay ama yinede varsa hatam cekiyorum cezami neyse rusvet veren bizleriz alıstıran bizlerin şikayet edende bizleriz