iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google kazançları kitabından kazanabildin mi? Hayır. O zaman millete kazandım diyip neden satmaya çalışıyorsun? Bu bir nevi dolandırıcılıktır.
Kazananlar kazandıklarını kanıtlayıp satabilirler. Buna da birşey demeyeceksiniz heralde (: Kazanmadan kazandım demeyi bende etik bulmuyorum. Ancak ülkemizde hala Affiliate sektörü küçümseniyor. Bu kitapların çoğu ülkemizde Affiliate diye birşeyin olduğunu insanlara öğretti. Haklarını yiyorsunuz bence. Bu arada kazancımla ilgili bir fotoğraf sitemde var (: Banada kazanmadan ne konuşuyorsun demezsin umarım.

ZahRiyaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hadi google.dan yüksek kazanç elde etti diyelim arkadaş ozaman niye paylaşıp kazancı azaltıyor değilmi
Gerçekçi yaklaşalım. İyi bir kitap yazıp bunu satmak, başka ürünleri pazarlamaktan çok daha fazla kazandırır. Çünkü ürünü sadece siz değil, sizin için bir çok kişi pazarlar. Böylece hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir kişi sayesinde bile para kazanırsınız. (Tabi bunun için çok yararlı bir kaynak hazırlamak gerekir.) Bazıları da kopyala yapıştır yapıp, bir kaç kelime değiştirip kitap çıkarıyor. Bu kitapların uzun ömürlü olması imkansız. Müşteri memnuniyeti çok önemli çünkü.

Umarım biraz daha aydınlatıcı olmuştur arkadaşlar. Lütfen Affiliate sistemine ön yargılı yaklaşmayın. Tıkla-Kazan sitelerde arkadaşlarımız günlerini verip, 5 $ kazanıp buna seviniyorken, Clickbank üzerinden günlük 10.000 $ kazanan insanlar var. Lütfen bunları da göz önüne alın.