solistbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadigim beni neden durmadan es geciyorsunuz siz?Bir problemmi var benimle ilgili dün yine sitenizden iletisim bölümünden yazdim size yine dönüs yapmiyorsunuz vistada calismiyorsa programiniz bu konudan yada sitenizden bunu belirtin.
Lütfen Ciddi davranalım. Siteye yazdıgım cevabın saati ile size gönderdiğim mailin saatine bakın. hangisini önce göndermişim.

Size : Bugün, 17:02 Mail gönderdim
Siteye: Bugün, 17:13:44 Siteye cvp yazdım...

Benim önceligim sitemdekidir çünkü sitemde problemvarsa gelecek olanında gideceginden önce çözümü üretirim. sonra diğer sitelere bakarım.

Vista ile ilgili ilk defa problem yaşandı. W7 dede sorun oluyor. Bunun sebebi Windows XP de kullandıgı dosyaların güncelini kullanıyor veya kullanıcak dosyayı xp deki gibi registry etmiyor. sorun burdan kaynaklanıyor bunun da çözümünü size gönderdiğim dosya.

gencprens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
win7 kurdum program tmm çalışıyor (en azından açıldı )
üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum
Bakın bu arkadaşta Win7 kullanıyor bu arkadaşta sorun yoksa sizde olmasını kendiniz çözmeniz gerek çünkü hem sizinki win7diye göre eski olmasına ragmen kullanabiliyorsa kendinizdede aramanız gerek tamam belki çözemiyorsunuzdur ama bu şekilde yapmanız karalama olur. çünkü ben göndemrişim size... Çözemezsenizde hatanın resmini, göndermenizi istedim ama mailinizi bu sürede bakmamışsınız.

İyi günler.