Alexa değerim yükseldi diye kendinizi kandırırsınız sadece başkada hiçbir faydası yok, burdaki arkadaşlar yeni birşeymiş gibi pazarlıyorlar bu hizmeti ama 3-5 yıl önce yurtdışında moda olan olaylardı bunlar çoktan geçti bu işler. Bloglara 3-5 k link ekleme olayı gibi.
Kesinlikle hit olayında katılmıyorum.
Bilmiyorum anlatmak istediğiniz şumu?
"Diyorsunuzki hit getirmeyle kendimizi kandırıyorsunuz. Bence kullanmayı bilmiyorsanız kandırıyorsunuz. Ben hit gelmesinin alexa ve googleda sizi yükselttiğine %100 inanıyorum. Niye derseniz: bir alış veriş merkezi açılmış mahallede reklamı yok diyelim. Bir alışverişmerkezi açılmış mahallede bangır bangır bağırıyor açıldık diye istisnai bi durum aksini yazan olcak. Ama eminim o bangır bangır reklamını yapanın müşteri potansiyeli daha fazladır.
Sitenize gelen kişi sayısı az A sitesi, Sitenize gelen kişi sayısı B bence B sitesi daha hızlı googleda indexlenir buna yanlış diyen varsa bence birdaha araştırsın.
Şimdi hit olayına gelelim benim kullandıgım bir sistem var hit olayında. Kullandıgım sistemden önce siteme birşey ekleyince 1 hafta sonra google'da indexleniyordu şimdi ise belki sabah eklerseniz akşamına görünüyor.
Şimdi geçenlerde istanbulda deprem oldu hemen o gün googledan bi arattım potansiyeli iyi olan bir site çıktı. Bunun gibi
Bu yüzden hitin faydası sizi biyerlere taşır ama önemli olan orada kalmaktır. Asılmaktır. Benim sistemden önce 5. sayfanın sonunda çıkarken gün geçtikçe 2-3 sıra yükselerek 3. sayfanın ortasındayım.
Kullandıgınız sistemi tüm sayaçlar tanıyorsa kullanın ama günlük güncelleme ve bakımla sitenizi oldugunuz yerde asmaya yada yükselmesini sağlayın.
İyi günler.
"