90 bin tl sembolik bir rakam olduğu gayet açık.. ama herkez 90 bin tl kısmına takılı kalmış durumda...

Doğal olarak Adam 90 bin tl'den başlatmakta bence çok haklı...
Ciddi anlamda bütçesi olmayan, heves için gelip domain sormak isteyen varsa hiç yorulmasın diyerekten 90 bin'den başlatmış. + 90 bin etmez 30 bin eder, 50 bin eder her neyse sonuçta güzel domain...

Burda hepimiz şahit oluyoruz teklif usulu domain satmaya korkar olduk artık nerdeyse. satışta 55 adet domainim var küçük bir örnek kendim 100 liraya aldım adam 15 lira teklif ediyor. bunun gibi Pm kutusunu temizlemekle geciyor günümüz.

Sadece kendimden örnek verdim... bunun örnekleri 100'lerce.. En güzeli fiyat teklifini siz sunacaksınız 90 tl gibi. zaten ciddi alıcılar sizinle pazarlığa oturacaktır ve sizde alıcısınızı küstürmeyen bir politika ile domaini devredeceksiniz.. iki tarafada hayırlı olacak.

Şahsen bende bu yolu bu satış politikasını uyguluyorum. Domain fiyatı xxx ciddi alıcı ise ihtiyacım varsa bazen xx gibi zararla bazende xx gibi karla domaini satıyorum...

Burda Şaşırılan yada Espiri konusu yapılan " gayet başarılı bir satış politikası "

taksim- comla hiç bir alakamda yoktur genel durumu özetledim.

Saygılar.