İsim soyadı ve e-posta adresi kişisel bilgi değildir. Bizim mağazamızda da olmak üzere siteye üye olan kişi "haber maili istiyorum" şeklinde bir seçenek kutusunu işaretlemek suretiyle bu tip tanıtım maillerini almayı kabul ve tercih etmiş olur. Bir kişi eğer reklamları almak istiyorsa, potansiyel olarak alışveriş eğilimi varsa ve bu tarz ürünlerle de ilgileniyorsa sorun yok demektir. Ben kendi sitemdeki mailleri ilgili firmanın bana rakip olma olasılığı sebebiyle kimseyle paylaşmam. Ancak bir site sahibi bunu yapmak isterse ve bundan dolayı müşterisi de rahatsızlık duymazsa sorun yok demektir. Daha da önemlisi şu ana kadar gönderdiğimiz epostalardan memnun olmayan ve "bu mail listesinden çıkmak istiyorum" seçeneğini seçerek bize reply eden tüm müşterilerimize de e-posta gönderimini kesmiş bulunmaktayız. E-Posta adresi kişisel bilgi değildir. Gerek alındığı mail sağlayıcıda gerek üye olduğu alakalı alakasız birçok sitede ve gerekse üzerinden ticaret yapmak üzere derlenmiş olan e-posta bank gibi site ve CD'lerde bulunmaktadır. Sizin neden bu denli rahatsız olduğunuzu da ayrıca çözebilmiş değilim. Ben bir teklif sunuyorum, ilgilenen olursa da bu işe talip oluyorum. Konunun sizinle veya kişisel görüşlerinizle ne alakası var bunu anlayamadım.