Arkadaşlar elimdeki bir sistemde ufak bir problem var.
Sistemde sepete ekleme fonksiyonu var. Ürünleri sepete ekliyorum, işlemim bittiğinde sepete git butonuna basarak sepetteki ürünlerin tümünü görebiliyorum. Problem burada başlıyor..
Sepete eklediğim ürünlerden tek kelime olanları silebiliyorum. Anlamadım diyenler için daha detaylı açıklama;
Sepetteki ürünler
Karpuz
Kavun
Yer Elması
olsun. Ben burada karpuz ve kavunu yanındaki sil butonuna basarak silebiliyorum. Fakat arada boşluk olan ürünleri yani 2 veya daha fazla kelimeden oluşan ürünleri silemiyorum. Böyle ilginç bir sorunla karşı karşıyayım. Sepete atılan ürünler db ye kayıt edilmiyor. Tarayıcının çerezlerinde tutuluyor(üyelik sistemi yok) ancak sipariş gönderildiğinde db ye ekleniyor.
Benim sorunumda bu iki kelime veya daha fazla kelime içeren ürünleri silinmemesi. Tam olarak anlatamamış olsamda sorun genel olarak budur. İlgilenecek arkadaşlara daha detaylı anlatabilirim. İşin aciliyeti vardır. Görüldüğü üzere zaman alacak birşey değil ama bir kaç aspden anladığını söyleyen arkadaşa gösterdiğimde çözemedi problemi, o yüzden başlığa profesyonel yazdım.
Ücret ve konu hakkında pmden ulaşırsanız sevinirim.