DjTiestoFunClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzgunum Daha Once Hic Konusamadik.

Bu iki Konudaki Soyleyis Uslubunuz Her Nekadar Hosuma Gitmesede En Yakin Zamanda Uygulamali Olarak Size Sunmaya Calisacagim. Heralde Ozaman Bir Ozur Dilerseniz Bu Konudan Gosterdiginiz Tepki Yuzunden (:

Suan Zaten Videolari Direk Site Uzerinden de Yayinlayabildigimiz icin Hayran Sayfalarina Sadece Adresi Yazarak Direk Paylas Dedigimizde Videolar Oynatilabiliniyor.
Yukaridaki Mesajimda "Linkinmetin" Adli Arkadasimiza Cevap Verdigimde Ozellikle Belki Yazdim ki Bu Hizmet icin Ucreti Cok Bulan Kisiler O Hizmetteki Ucrette Baya Polemik Cikartacaklarini Bildigimden Dolayidir.
Verdiginiz Bilgilerden Oturu Asil Biz Tesekkur Ederiz Sizede Hayirli Satislar.
hizmet için bişey dediğim yok çogu kişinin bilmedigi bi bilgi , satmanız normal .
bu fiyatta normaldir, bende cıkartacaktm bu ozelligi ama ilk kendim için kullancagım sonrasında sizin de fiyatı emsal alarak bi ucret dusunecegim, bana emsal oldunuz daha guzel oldu yani .

hocam adsense javascript tabanlıdır ve flashda onu caıgramazsnz , cok denendi , baska sayfadan metin okutup koydurmak vs bile denendi, o nedenle eminim ki yapamayacaksnz ayrıca ne diye ozur dileyiym takdir ederim sizi ama js tabanlıları gostermeniz imknsz, ha bana z-index le tam ustune getririrm derseniz o da sacma olur .. olay gösterme ise benm refacevip serisindeki splash reklamlara bakınız GittiGidiyor yayınladım , o mühim degil onemli olan saydırmak. ki js yi gosteremeyeceksnzde dediginz şey cok denendi
ayrıca zaten google video içi reklamları mevcut yüksek hitlilere verior bunu ama turklere degil araştırırsanız onu da görürsünüz.

hocam bence ogrenecek cok seyiniz var gibime geliyor,biraz heyecanlıyız okadar ,
yine de konusmak istersenz tekrar pm atın ben yine ekleyiym msninizi