Uzgunum Daha Once Hic Konusamadik.
Alıntı
benim playerimi çalma olayı çok zor çok kişi denedi emin olun
zaten alırım ederim istesem alt tarafı flash soylemleri cidden flashla ugrasanları bıktırdı
Alıntı
ayrıca bilgi eksikliğine bağlıyorum adsense de gösteririrm demenizi öyle bişey de yapamazsınız
cevap vermek için cevap olmuş biraz, alınmayınız
Bu iki Konudaki Soyleyis Uslubunuz Her Nekadar Hosuma Gitmesede En Yakin Zamanda Uygulamali Olarak Size Sunmaya Calisacagim. Heralde Ozaman Bir Ozur Dilerseniz Bu Konudan Gosterdiginiz Tepki Yuzunden (:
Alıntı
Neyse size iyi satışlar , umarım hizmetinizi genişletip bu video yayınını sadece profillere değil direk fan sayfalarına gruplarada taşırsınız, tam ekranı halledersiniz ayrıca facebook videolarını kullandıgınız içindir ki ie de videolar çalışmaz bilginize
Suan Zaten Videolari Direk Site Uzerinden de Yayinlayabildigimiz icin Hayran Sayfalarina Sadece Adresi Yazarak Direk Paylas Dedigimizde Videolar Oynatilabiliniyor.
Yukaridaki Mesajimda "Linkinmetin" Adli Arkadasimiza Cevap Verdigimde Ozellikle Belki Yazdim ki Bu Hizmet icin Ucreti Cok Bulan Kisiler O Hizmetteki Ucrette Baya Polemik Cikartacaklarini Bildigimden Dolayidir.
Verdiginiz Bilgilerden Oturu Asil Biz Tesekkur Ederiz Sizede Hayirli Satislar.