Direk chatlerde verilen mesaji burayada yayinliyorum. Bundan sonra sorunu olan lutfen
turkishsupport@hostgator.com adresine e-mail atsin. Turk musteriler icin ozel ticket sistemi kurdum burdan artik yardimci olucam.
Chat uzerinden Persembe ve Cuma gunleri haric Turkiye saati ile saat 01:00-10:00 arasi turkce destek alabilirsiniz. Bunun disindaki saatler turkce destek icin
turkishsupport@hostgator.com e-mail adresine "Turkish Support" basligi ile e-mail atip ticket seklinde destek alabilirsiniz. Turkce destek 24 saat olmadigi icin chat hizmeti disindaki ticket sistemi ile alinan yardimlar en yakin zamanda cevaplanicaktir.
Boylece artik beni chatte yakaliyamadiginiz icin gunlerce beklemenize gerek kalmiyor. Eger ingilizcesine guvenen varsa hem turkce hem ingilizce yazabilir boylece ben bakmazsam baskasi bakip cevap yazar.
Ozel mesaj atan arkadaslarin gozunden kacmistir diye onlara cevap olarak bu link i veriyorum, kimse yanlis anlamasin. r10 de gecirdigim zamanda isyerindeki sistemlere erisimim olmuyor o yuzden gonderilen mesajlar cevapsiz kaliyor.
Ayrica baska bir nedeni ise turkce destek sistemine olan ilgiliyi arttirmak boylece daha fazla destek icin baska yollara basvurabiliriz. Lutfen aklina birsey takilanlar
turkishsupport@hostgator.com a e-mail atsin ve turkce destek sisteminin gelistirilmesine hem katkida bulunsun hemde isi hallolsun.
Tesekkurler arkadaslar.