Bazı üyelerimizden en mantıklı cevaplar.

uzgunum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benım tavsiyem umarım reklam olarak algılanmaz hitcanavari.net bende tesadüfen google da arama yaparken rastladım daha once com domaınındekı sıstemı kullanmıstım halıyle organık olmadıgı ıcın pek bır faydasını goremedım ama hitcanavari.net teki program sayesınde bu tarz kandırmacaların anlamı kalmıyor nedenı ise programı kullanarak tamamen sıteme organık ve googlede ıstedıgım kelımelerde gırıs yaptırıyorum tabı bunun analızınıde google analytics den takıp edıyorum hemen hemen gunluk 250-300 organık hıt gelıyor farklı ıp lerden ve googleden ıstedıgım kelımeler aranılarak bence para vermek yerıne böle bır sıstemı kurmak daha mantıklı e yanı ucretsız kaybedılecek bırsey yok
muratson_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar programı forex sitem için kullanıyorum. Ve zararı olmadığına inanıyorum

[ı]nerden biliiyorsun programın zararı olmadığını ?[/ı]

arkadaşlar programda mantık şu; ilk baş google arama motoruna sitenizin etiketi ile giriyor. Daha sonra sizin sitenizi buluyor ve sizin sitenize giriyor. Ve bu adsense reklama zararlı olacağını sanmıyorum. Olur diyenler varsa neden zararı olur onuda yazsınlar bilelim.

Kısacası programın zararı yok + sı var. Organik hit getiriyor.