flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konuyu gördüğümden beri yazmayayım diyorum ama
sanırım yazmam gerekiyor artık
yaptığınız hizmete bi lafım yok, zaten yapılabilir bişey bu ama siz hizmet olarak satabilirsiniz tabiki . bilgi güçtür.
Ama free dediğiniz player free değildir. bu konuda hassasım , player satış konusu
http://activeden.net/item/advanced-x...-gallery/17403 budur.
ayrıca bu özelliği yeni playerima koymayı düşünüyordum ama gördüm ki bir paylaşım için 7 lira gibi fiyat isteyip satabildiginize göre bunu playera koyup çok ucuzlatmam çok sacma olurmuş

Player paralı satılan bi playerdır, bilginize , kolay gelsin hayırlı satışlar.
Tabii ki Hocam Konuya Olumlu Olumsuz Elestiriler Yapabilir Dusuncelerinizi Aktarabilirsiniz.
Yapilabilirlik Olayini Soyle Ozetliyeyim Forum Herkez Kurabilir Ancak Kuramayanlar Bu Hizmeti Bu Siteden Ucret Karsiligindan Alabiliyorlar (:
Bu Player Olayinda da Beni Aydinlattiginiz icin Oncelikle Tesekkur Ederim.
Fakat Yabanci Bir Forumdan Free Player Yazdigindan Indirdim Emin Olun Ismini Bile Bilmiyordum.
He Player Cok Sorun mu ? Tabiki Hayir Benim icin Flash ta da Bir Player Olusturup Satisa Cikarabilirdim. Fakat Burada Player Satmiyorum Dedigim Gibi Facebook Entegre Hizmetini Satiyorum.
Fiyat 7 Tl Neden ?
Bir Nevi Reklam Olarak Dusunun. Suan 4,5 K lik Bir Profilde Paylasimini Yapiyorum. Yani Bir Baglanti Paylasimi Davet Bile 1 - 2$ ken Bu Hizmetteki Fiyat Bence Gayet Normal. Serbest Piyasa Dedikleri Olay Herkez Istedigi Kucuk Fiyati Verirken Sorun Olmuyorsa Benim Bu Fiyati Vermemde de Sorun Olacagina Inanmiyorum.
Sizinde Yaptiginiz Playerlari Inceledim ve Hatta Ozelden Yolladiginiz Adresi Ekledim Fakat Herhangi Bir Kabul Donusu Olmadi Sanirim.
Isim Calmak vs Olsaydi Emin Olun Bu Playerdan Cok Daha iyi Olan Sizin Reklam li Playerlarinizla Ugrasarak Kendime Calisip Cok Daha Fazla Gelir Elde Edebilirdim.
Hernekadar Ban Sebebi Olsada Google Adsense Reklamlarimi Sizin Playeriniz da da Yayinlayabilirdim (:
Player Hakkinda Verdiginiz Bilgi icin Tesekkurler En Yakin Zamanda Farkli Bir Player ile Degistirecegim.