ayazturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın verdiği fiyat oldukca düşük, bazı arkadaşlarda iyice olayın afedersin ama b.kunu çıkarmış, 140 lira yüksek fiyat demişsin.

O halde o 140 en pahalı fiyatdan diyen arkadaş için söylüyorum, şu an için bu arkadaşın bana sunacağı hizmetin aynısını site başı 100 tl den sunarmısın ?
4 adet site yaptıracağım, paranın yarısnı peşin vereceğim, domain ve hosting kayıtları benim üzerime olucak. 2 ay boyunca düzenli şekilde burda belitilenler yapıldığı taktirde paranın geri kalan kısmınıda alıcaksın
Anlaştıkmı ?

bana 500 tl verselerde bu şekilde bişey yapmam, zaten bu tür siteden ekmek kazanılıcaksa kendim yapar kendim işletirim, piyasalar neden bukadar yerlerde sürünüyor onu anlayabilmiş değilim
Arkadaşım sana katılıyorum , 1 - benim bu fiyata yapmam normalde olanıksızdır fakat şimdiden 10+ müşteri alacağım bunlar referans içindir , bu iş alımını bitirdikten sonra o bir sefere buradaki 10+ müşteri yorumunu millet gördükten sonra hayli hayli çalışmak isteyecektir .

1 - Piyasanın bu kadar durgun olması ?
2 - milletin para kazanamamsı ?

Ben bu 2 sorunu aşıyorum arkadaşlar işimde uzmanım , millet sitesine kalitesiz hizmetleri 30-40 TL'den alıyor her bir hizmet'i ki ben burada yaklaşık elle tutulur , gözle görülür en aşşağı 3-5 hizmet sunuyuorum , millet yinede bu hizmeti alıyor sitesinde oynama olmuyor sebebi ise şudur atıyorum dofollow işini yapan arkadaşın elinde 10 tane farklı İP ( yabancı site ) var , 50 tane müşteri alıyor 50'sinide bu bloglara ekliyor sayfalar doğal olarak çöp halinde ve linkler kalıcı değil , herşeyi geçtim bu işi çok düzensiz yapıyorlar ben sitelerime şahsen evladım gibi bakıyorum elle , alın teri ile besliyorum ve bu işi baştan savma değil düzenli yapıyorum o yüzden kısa sürede başarı sağlıyorum , Her bir hizmeti sitenizin durumuna göre yapıyorum .... Bu yaptığım çalışma ile piyasa azda olsa canlanacak para kazanamayan arkadaşlar para kazanacak kanaatindeyim , ki benim verdiğim bu hizmeti benim kalitemde yapacak olan arkadaş varsa bana pm atsın 400 TL'den yaptıracağım...<kd> Emanet'e çok önem veririm <kd>