Arkadaşlar merhabalar beni forumdan çoğunuz bilirsiniz SEO konusunda kimine göre çoook fazla kimine göre az kimine göre bilgim yok . Ama ben kendi çapımda bilgili olduğumu sayıyorum ne çoooook aşırı bilgim var nede az bilgim var. Konuya geçiyorum.

Hizmetim Şöyle olsa ''0'' yeni site kuracak olanlara.

1 - İsimtescil Domain.
2 - Sağlam Hosting 1 yıllık.
3 - Wordpress Kurulum ve gerekli eklentiler SEO açısından , İstenilen , beğenilen bir tema varsa onun kurulumu
4 - Site içi optimizasyon ( Sitenin içeriğine göre düzenli şekilde title,keywords,despiriction ayarlanması )
5 - Sitenin hızlı index alması için ufak çapta bir çalışma yapılması.
6 - Günlük Düzenli içeriğe göre post girilmesi. ( Atıyorum günlük 3 post )
7 - Bu işlemlerin ardından site rayına oturduktan 1 ay sonra tabi 1 ay boyunca günlük post girilecek siteye kaliteli anlamda 200-250 dofollow blog kasılması.
8 - Siteye 1-2k Profil backlink kasılması.
9 - Siteye Hitlendirmek için çalışmalar yapılması.

Size sadece siteyi teslim aldıktan sonra içeriğinize göre sağlam 3-4 backlink edinmek kalıyor.

Bu Hizmetide ''0'' Site için 60 Gün ( 2 ay ) yapsam , ve fiyatım domain ve hosting benden ise 300 TL , Domain hosting sizden ise 250 TL yapsam. ( Pahalı olduğunu düşünmüyorum ama pahalı diyen arkadaşlar varsa beni forumdaki işi bilmeyen arkadaşlarla karıştırmasınlar , Benim çalışmam tamamen özgün ve kalitelidir ispata vs. gerek yok gerek traderimden site alan arkadaşlara bakabilirsiniz benden zarar eden var mı ? )

Sizce Fiyat , çalışma vs. nasıl ?
Sizce Kaç müşteri Çıkar ?
Tavsiyeleriniz , eleştirileriniz ?