Mezitli33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz direk dağ çok kayalık engebeli dediniz bende zap daha kayalık ve engebeli ama girilebiliyor dedim pkk ın kalesi die zapı nitelendirirler zaten adeta doğal kale heryer kayalık ve mağaralık nerden ne çıkcağı belli değil. Ama operasyonun bitmesine az kala üstegmenin dediği şu: burda istesek zap dağında tek pkk lı bırakmayız ama bu yönde bir emirimiz yok sadece buraya girip müdahale edebileceğimizi göstererk göz dağı vermek amacımız dedi.Türkiye de tankta joystick başındaydım 5000 mermi var ama emirsiz bitanesini atsanız yandınız namlunun hedefinde pkklılar var atış emri istedim olumsuz tek tuşla en az 5-10 hain gitcek ama izin vermıyorlar. Kısacası Türk Ordusu kandile,zapa giremicek güçte değil öyle diyorsanız o bölgeden israil,rusya,abd filan saldırsa vay halimize derim. Herşey siyasi bunu sizde biliyorsunuz teror bitirilmek istendikten sonra gerekirse kandil dağı benzin döküp yakılır. 1993 te kandil dağına girildi,teror bitme noktasına geldi ama yanlış politakalar yüzünden 2000e doğru yeniden hortladı.
doğru söylüyorsun. Olayın siyasi, politik nedenleri var. Operasyon hakkında geniş bilgiye sahibim dikkatimi çekti o yüzden yazdım. Çukurca ve Şemdinli'den girildi zaten. Çukurca yerden belirlenen hedefleri bombaladı. Muhtemelen sende çukurcadaydın. İçeri giren uzman tim şemdinli sınırından dolanarak girdi ... Ben öyle hatırlıyorum.