linksatis2010 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca artık kendi kafamıza göre site çıkaramayacağız ilk sayfada..Bunu bilmenizi isterim ne yazık ki 2 yıl içinde seo işleri yapan arkadaşların meslekleri tarih olmuş olacaktır.
__________________________________________________ _______________
Sonradan Ekleme yaptım Herkese CEvap Olarak Buraya Yazıyorum ....

Bu açıklamayı neye hangı kaynağa dayanarak yapıyorum .Google Türkiye ekibindeki arkadaşlardan aldığım bilgileri siz arkadaşlarımla paylaşıyorum.Birebir onların ağzından çıkanları yazmaya çalıştım sizlere kısaca bu insanlarla yüzyüze görüşmelerim var . Ben yapılanları sizlerle paylaştım
Türkiye ekibinde değil fakat benimde Google'da çalışan arkadaşlarım var (forumda birçok kişinin olduğu gibi), Google'ın daha az spam için, daha sağlıklı sonuçlar verebilmek için çalıştığını herkes biliyor zaten.

"Ayrıca artık kendi kafamıza göre site çıkaramayacağız ilk sayfada"
Bu nedir, ne demek kafamıza göre çıkaramayacağız, hangi arama motoru olursa olsun bir algoritması olmak zorunda, bizim işimizde bu algoritmayı çözmek

"Bunu bilmenizi isterim ne yazık ki 2 yıl içinde seo işleri yapan arkadaşların meslekleri tarih olmuş olacaktır."
Tarih olacağı falan yok, sadece belki bu kadar çok olmayacak çözülmesi zor bir algoritma olur ise.