Mezitli33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ve bu askerler kandil dağından tek canlı çıkarmıcak güçteyken hala gönderilmez gelgelim ki bu çıplak ve köpek kısmı fantezi ayrıca deniz olayıda yalan hiç bir vatan evladı ölüme terkedilmez yardım eli uzanır. tanıdık vasıtasıyla bizzat polenezköy deki üslerine girmiş gezmiştim eğitimleri gerçekten çok zor ama böyle fanteziler yok.
daha önce kandil dağını gördün mü?

üs bölgelerine daha önce gittin mi ? 10 metre uzağın görünmüyor görüş açısı sıfır. Ayrıca o kadar büyük kayalıklar var ki tırmanman imkansız! helikopter ile çıkılamayan yerler var. Mecbur yürüyerek çıkmak zorundasın. Her yer mayın. Nasıl çıkacaksın?

Söylediğin tek doğru bulundukları yerlerde tek canlı bırakmazlar. Marmara gemisini hatırlarsınız, orada 1 tim SAT olsaydı deniz kıyısında tek bir canlı kalmazdı kalıbımı basarım. Eğitimlerini bir çok kez izledim. Öyle köpek öldürme gibi şeyler yok ancak insan üstü bir sabır ve dayanıklılık gerektiriyor.

Ayrıca -35 derece de kardan kendilerine ev yapıp kalan kişilerden bahsediyoruz. -35 deyip geçmeyin. Ağrı doğubeyazıtta -35'i gördüm hiçbir şeye benzemiyor. Burnun donuyor ve nefes almakta zorluk çekiyorsun...

Bence bu tür mevzular hakkında konu açmayın, bilip bilmeyenler de yazmasın!

Dünyadaki tüm askeri yarışmaları Türk askerlerinin üstün birincilikle bitirdiğini herkes bilir.