ben seni veya gelirini küçümsemyorum Allah versin 120 bin kazan

ama çıkıp türkler şöyle böyle diye kahramanlık konuları açma türk milleti kadar zeki millet yoktur. do follow blogları geç php uzantılı guestbooklarıma her gün 300 den fazla yorum geliyor hepside rus amerika spamı ben çıkıp amerikan forumunda rezil oluyoruz diye konu açmıyorum.
Rezil oluyoruz diyorsam bu milletimi küçümsemem değil değer vermemdir. Eleştiriye her zaman açık olmak gerekir. Ben bu konuda eleştiriyorum ve milletimin iyiliğini düşündüğüm için eleştiriyorum. Sen bunun aksine düşünüyorsan "kabadayı" değil de "efendi" bir üslupla fikrini belirtebilirsin ancak şahsıma ve şirketime hakaret etmen hiç hoş değil.
Bana ne amerikadan, rusyadan. Ben Türk'üm beni kendi milletim bağlar ve ben milletime en küçük laf gelmesine dayanamam. Yabancı siteleri gezenler bilir, Türkler spamcı Türkler şöyle böyle diye atıp tutuyorlar. Buna sinirlenip yazdığım bir tartışma konusudur. Amerikalı adam ne yaparsa yapsın, beni hiç ilgilendirmez.
Ayrıca net aylık 12 bin TL gelir şirket mi olur diyorsun. Sanırım sen aylık 200-300 bin TL falan kazanıyorsun ki çok küçümsedin benim işlerimi, sana az gelebilir ama 12 bin TL kolay kolay kazanılmıyor ve bu emeklerim hakkında da kimseye laf ettirmem. (: Vergi dairesi, vergi numarası, muhasebe kayıtları, gelir kaynakları hepsi mevcuttur belgelerle resmi olarak. Burada amacım sana bir şeyler anlatmaktan çok, benim emeklerimle kurduğum sahip olduğum bir şeye büyük hakaret etmeni yediremememdir. Belgeleriyle herşeyi olan bir şeye "olur mu" diyorsun, evet olur.