amca18 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ulaş Kaygusuz ben şuana kadar hiç masraf etmeden seo yaparak kazancımı sağlıyorum
Yanlış kişiye söylüyorsunuz AMCA18 çünkü buraları geçeli çok oldu.
Tanıyan kişiler masraflada masrafsızda neler yapabildiğim bilir.

Ahmet121 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
Bu sözüm sizle beraber diğer arkadaşlar içindir.Seo nedir ? title değiştir keyword değiştir bloglara backlink ( yada hacklink) kas amca18 nickli arkadaşımızın bence anlayışı bu şekilde.
Benim kendi düşüncemdir ki yaptığım butun siteler içinde geçerlidir bu hiçbir zaman aniden yani 1 ay gibi yükselmelerinden yana değilim neden?;Atalarımızın güzel bir sözü vardır:''Hızlı giden atın b... seyrek düşer'' gibi bir sözde bu konuya uygun.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ayrıca bizim TÜRK milletin en büyük hatası herşey yapılacak kadar basite indirgemesidir ki bu yüzden istemediğiniz hatalarla yada durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Kimse enayi değil arkadaşlar eğer bu SEO dediğiniz olay bu kadar basit olsaydı aylarca kimse boşu boşuna para vermezdi.Milleti yanıltmaya çalışıyorsunuz iyilikten ziyade kötülük yapıyorsunuz farketmeden.
Seo şudur budur diyenler yada uzman olduğunu iddaa eden warsa buyrun msn adresimi eklesin seo hakkında konusalım ve logları yalnız bu konuya koyarım...
Not : Kblrm nickli arkadaşımız sen Türkiyede iç optimasyon (kod ,sql veritabanı vs vs ) bana saatlik 200 tl veren biri varsa bana göndersene istediklerinden fazlasını yapayım.
Saçmalıktan öte gitmez sizin dedikleriniz burası Türkiye Arkadaşım biliyorsan konuş bilmiyorsan konuşmada.....
1996dan beridir bilgisayar başındaymışsın ve SEO hakkında bilgiye sahip olduğunuzu iddaa ediyorsunuz bana kafa kelimelerinizdeki sitelerinizi gösterir misiniz madem bu kadar basit görelim icraatlarınızı....
Bu kadar basit bir olaysa ben salak mıyım günde 2 saatlik uykuyla işe geleyim geceler boyunca uğraşayım.Bir laf soylerdım de neyse
Herkeze Selamlar olsun.
Ahmet Şahin.
Yazdıklarınız bana mı anlayamadım?