Ahmet121 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not : Kblrm nickli arkadaşımız sen Türkiyede iç optimasyon (kod ,sql veritabanı vs vs ) bana saatlik 200 tl veren biri varsa bana göndersene istediklerinden fazlasını yapayım.
Saçmalıktan öte gitmez sizin dedikleriniz burası Türkiye Arkadaşım biliyorsan konuş bilmiyorsan konuşmada.....
1996dan beridir bilgisayar başındaymışsın ve SEO hakkında bilgiye sahip olduğunuzu iddaa ediyorsunuz bana kafa kelimelerinizdeki sitelerinizi gösterir misiniz madem bu kadar basit görelim icraatlarınızı....
Farklı birşeyi savunmuyoruz, ben de diyorum zaten binlerce liraya yapılan ne var ki. Kim saatine 200 lira versin. Site vermek şimdi pek iyi olmaz, bilenen insanlar olabilir. Varolan sitemizi de bozmayalım değil mi. Birşey daha ekliyim, ben seocu değilimki, herhalde yazdıklarımı yanlış okudunuz. Ben seo nun varlığına pek inanmıyorum. Yapılan birşey olmadığı taraftarıyım ve yazık diyorum bu iş için verilen paralara diyorum. Neyse lütfen tam okuyalım, orada da eklemiştim ki, kişisel tartışmalara dönüştürmeye gerek yok, varsa seo nun savululacak tarafı onu savunun, benimle dalaşmanıza gerek yok.

Selamlar.