Çok saçma, kusura bakma ama hitin ne şekilde sağlandığı bilmeden mantıksız bir açıklama yapmışsın.
Diğer organik hit sağlıyorum diyenler neye göre sağlıyor bilmiyorum ama, ben bizzat
google analytics tarafından Organic olarak nitelendirilen hit sağlıyorum, hemde google dizindeki istediğim keyword ile yapıyorum bu işi.
Örneğin sitenizin anahtar kelimesi xxxx ise, xxxx anahtar kelimesi aratılarak sizin sitenize gelinmiş gibi bir durum oluşturuyorum, tabii bu söylediklerimi ücretli olarak yada ticari bir şekilde değil, sadece kendi sitelerime uyguluyorum, hatta bununla alakalı bir deneme yaptığımı yaklaşık 3 ay önce burda bir konu açarak belirtmiştim, tamamen kendime özgü bir yöntem, şimdilik faydasını görüyorum, ilerleyen zamanlarda ne olacağını daha detaylı göreceğim
Teknik taktik zart zurt cart curt geçelim bence bunları. Kişi isteyerek bir linke tıklayıp sizin sitenize gelmediği sürece organik hit demeyin. İsterse google analytics öyle olduğunu söylesin ne farkeder ki? Bi siteye reklam bırakmışsınızdır, adwords reklamları veriyorsunuzdur, veya bloglara yorum yazmışsınızdır birisi de sizin sitenizi merak edip tıklamıştır tabiiki bu tarz reklamlara birşey demiyorum ama, analyticsi kandırmakla hit organik olmaz. Organik hit için insan lazım insan!!