Herkez Search Engineer Optimizasyon için birşeyler sallamış, Seo demek backlink çoğaltmak ve o kelimede ilerledim ve ben artık SEO'cuyum demek değildir SEO. Search Engineer Optimizasyon herkezin bildiği tekniklerinden farklı olmaksızın teknik bazlı çalışmadır. Hiçbir SEO'cu nasıl çalıştığını sölemez hangi bir insan emeğini söleyebilirki. O harcanan emekle ekmek yiyorsa birde.
amca18; Sizin dediğiniz şey yukarıda geçerlidir, kelime yükselme tamamen backlink'li bir olay Alexa ve PR'de etki ediyor. Ama sizin bu kelimeniz tam anlamda SEO edindiğiniz anlamına gelmez ve o kelime sürekli kalıcı kalmaz.
Birde sinir olduğum noktalardan bazıları, bir insan Search Engineer Optimizasyon işi yapıyorsa ilk önce ne yaptığının ne iş yaptığının farkına varmalı. Bir insan Seo'cuyum deyip SEO(Search Engineer Optimizasyon) optimizasyonu yapılır diye Topic başlığı açıyor ve olumlu birşey alınamıyorsa bu şahıs'dan fevkulade. 1.cisi Topic başlığında yazım hatası var okuduğunuzda şunu demek istediğini anlıyormusunuz. Search Engineer Optimizasyon Optimizasyonu yapılır. Bir okuyun birde kendi çapınızda karar verin ne demek istiyor.
Ucuz etin yahnisi bol oluyor, işinde ehli olmayan ve o işte para yiyen oldukça böle çok saçma adam göreceksiniz. Yazmak istemezdim ama katkım olsun istedim.
Alper ORHAN
Kardeş bu kadar şey yazmışsın daha SEO'nun açılımını bilmiyorsun. Ya Search Engine Optimization yazarsın yada Arama motoru optimizasyonu yazarsın hem İngilizce ile Türkçeyi karıştırmışsın ingilizcesinide doğru yazamamışsın yani :S
Ayriyetten
"Search Engineer Optimizasyon Optimizasyonu yapılır" da yanlış bir başlıktır. SEO Danışmanlığı yapılır'dır doğrusu. Benden bu kadar ne SEO'cuyum ne SEO Danışmanıyım.