Merhaba arkadaşlar iddaa sitesini satan arkadaşım var bu siteye üyeliği olmadığı için onun yerine ben konu açtım siteyi bilirim şu an yeni sunucuya taşıdığı için kapalıdır. isteyen pm atsın sahibinin msn adresini verip ayrıntılı görüşebilirsiniz.
www.iddabul.com Websitesi için istenen en düşük fiyat :1000 tl
Websitesinin açılış tarihi : 3 senelik
Kategori, sitenin içeriği nedir : iddaa tahmin sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link : 6 ay ilgilenemdim ve 600 e kadar düşmüştü ziyaretci sayısı son 1 aydır 3000 tekil ziyartetçiye ulaştı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, evet
sınırlama var ise neler : sınırlama yok
Hosting dahil midir : yok. hatta suan bu sorunu yasıyorum
Banlı olduğu sponsor var mı : yok
Banlı olduğu arama motoru var mı : yok
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : joomla ücretsiz site
Yazılım Lisans sonlanma zamanı :
Sitenin satışında herhangi hukuki : yok
üye sayısı: sitemin hiçbir yerinde hiçbirzaman üyelik şart olmamasına rahmen 4800 üyem var
Pagerank değeri: 2
Link: 6 site ile link değişimi mevcut
Geliri : sunucu sorunu yasamadan 2 yada 3 gun once birbet.com sitesinden reklam teklifi almıştım. 15 gün için 100 tl önermıslerdı memnun kaldıkları taktırde aylık 200 tl karsılıgında tek bır yerde reklamlarını yayınlıyacaktım.
google reklamlarından gunluk sadece 1,5-2 dolar kazaabılıyordum.Bunun sebebıde joomla hazır siteden pek ıyı anlamam oldu..Satmamdakı en buyuk sebepte joomlada yasamıs oldugum sorunları cozmek ıcın hep bırılerınden yardım beklemem.Eger jomladan anlıyan bırı olursa bu sıteyı şaha kaldıracağına eminim.İyi bir jomlacı bu sıteyı çok ıyı yerlere getırebılır...
Google'de bir çok anahtar kelimede 1.sıradayım
örnek evricek olursak
kupon
banko kupon
idda
iddaa tahmin
iddaa tahminleri
spor yazarları tahminleri
can tongo
genco boran
efe uysal
ali erim
juan kaan
barış ertül
takım isimleri yazarak sakat kelimesini eklerseniz sonuna mutlaka googlede cıkar
zaten siteye talip olan kişi mutlaka iddaa ile iç içe olan biri olacağından mutlaka ve mutlaka iddabul.com sitesini biliyordur.