Konu basligini editleme sansimiz varmi? resimlerde goremedimde ?
Şöyle var video eklendikten sonra yapılıyordu normalinde ama düşünce güzel geliştirilebilir .
Yani manuel olarak eklenilibir.
Yalnız manuel eklenilirse bu seferde otomatik ekleme sistemini kaybedecektir şuan ki sistem "başlık,resim,video" hepsini otomatik çekmektedir, saniye başı 1 video ekliyor manuel eklemek isterseniz eğer 1k lik videoları tek tek başlık girip tek tek ekle demek zorunda kalırsınız. + yeni bir alan daha ekledim "video linki"nin altına "Bölüm" alanı ekledim bölüm alanının mantığı bildiğiniz üzere phpmelody'lerde seo yapılınca adres çubuğunda "tarkan/simarik_Gqdd5445.html olarak gösterilmektedir bu alan dediğimiz yer ise "Tarkan" yazan yere gelmektedir.
ben mesela grubun idsini yazsam ben yokken kendisi otomatik çekebilirmi?
Evet. Aynen öyle diyelim ki grupta 1k video var o videoların ilkinin linkini kopylayıp başla dediğinizde kendisi otomatik olarak tümünü çeker şayet bazen durursa kaldığı yerden sayfayı yenileyip tekrar devam etmesini sağlayabilirsiniz.
Hazır yalnız "Dulcidine" yazısında daha da geliştirilebilir olacağını gördüm yani şuanda fikir ve düşüncelerinize sunulmuş ileri zamanlarda konu hakkında bilgi verilecektir.