ErhanAYDIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanlar aldıkları gazetelerde görmek istediklerini okurlar
hüseyin üzmez gibi adamın yazı yazdığı gazeteyi okuyan para kazanmasını sağlayanlar varsa ne demeli bilmiyorum
sallama kardeş boşver demokrasi böyle bişey
hep aynı terane... o şahsa en büyük tepkiyi gazetenin kendisi verdi ve olay çıkınca adamı kovdular... bir kişinin yanlışı yüzünden bütün camiayı kötülemek yanlış. sizin bu yaptığınız 60 bin kişilik stadda sahaya bıçak atan taraftardan farklı değildir. bir kişi yanlış yaptı diye kalkıp da "al işte xxx taraftarı budur" denilemez. geçenlerde deniz baykal olayını gördük, şimdi deniz baykal yanlış yaptı diye chp'yi silelim, hüseyin üzmez yanlış yaptı diye vakit'i silelim, birileri birilerine torpil yaptı peşkeş çekti diye yılların kurumlarını silelim öyle mi...

geçenlerde almanya'ya mağlup olduk, insanlar hiddink'e kızıp "inşallah azerbaycandan da fark yeriz" diye saçma sapan yorumlar yapıyor. böyle mantık olmaz. ben milli takımın istanbul'daki tüm maçlarına 1993'den bu yana gidiyorum, yine gideceğim. kişilerin hataları her zaman olacaktır.

kimse pireye kızıp yorgan yakmasın... yanlışı yapan cezasını çeksin.

çöpler bize örnek olmalı... bir gün sokağa çöp bırakırsın, çöpçü alır, ertesi gün yine çöpün çıkar. bu memlekette çöp bitmez. hayat da böyle devam eder. eğer karşı tarafın görüşlerini beğenmiyorsan bunu hackleyerek, index atarak çözemezsin. herkes düşüncesini söylesin, kim nasıl inanıyorsa onu ifade etsin.