Anafor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu nasıl adamsınız anlamadım ki ben sizden birşey... Adam ALLAH diyor biri diyor ki ne diyor bu adam ben anlamadım, öteki diyor ki küfür ediyor, öteki diyor ki kimden öğrendi, bir sonrakinde diyor ki ben okuyarak öğrendim çok zekiyim ben diyor.

Bakın beyler din sizin okumanızla çözelecek kadar basit bir matematik kitabı değil !

Cübbeli dediğiniz adamda gece gündüz fıkıh kitapları okuyan bir adam. Bütün geçmiş evliyaların yorumlarını fetvalarını okuyan bir adam ki bu adamın mesleği o ve o şekilde geçiniyor.

Sizin söylediğinize göre olmuş olsa... o zaman Peygambere ne gerek var ki ?

Yada daha doğrusu Peygamber (Sav) efendimizin hadislerine ne gerek var ki ? Kıl namazın farzını, abdestin farzı iki-üç de onları yap gerisini yapma... Bu mudur ? sizin söylediğinize göre budur.

Çünkü Yüce kitabımızda bu yazıyor.

Bir başka ayette ise zina eden zina edenle evlenecek diyor... o zaman siz çok değerli din bilgini kardeşlerim, zina yapmadıysanız zina yapmayanla.. ama zina yaptı iseniz zina yapmış bir kız (erkek) bulun gidin onunla evlenin. Çünkü siz Kuran-ı Kerimden başka şey bilmiyorsunuz.

İkinci konu ise... Kadının saçı açık olunca ne oluyor ? amel günahı oluyor.

Adam içki içerse ne olur ? amel günahı olur.

Küfür ederse ? amel günahı olur.

Dedikodu ederse ? amel + kabir azabı olur.

Şimdi bu adam herşeyin kötüsünü yapıyor diye... Günah işliyor diye... ALLAH diyemez mi ?

Ben videoyu izleyerek söyluyorum ki... Adam kendisine sanatçıyım demiyor ! repçiyim diyor. Ben mükemmelimde demiyor ! paçavrayım diyor..

Siz ne siniz ?
hıhı.