erdaltaskesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk öncelikle düzeltmeler için teşekkürler

http://drupal.org/project/issues/search/drupal?version[0]=156281&status[0]=1&status[1]=8&status[2]=13&status[3]=14&priorities[0]=1&categories[0]=bug&categories[1]=task

Issue denilmesinin nedeni bazen kritik taskleride içeriyor olması. Yukarıdaki başlığı incelerseniz çoğunlukla bugların bulunduğunu görürsünüz.

"These are considered nearly stable code, something the Drupal development community is considering as a candidate to be released as the official .0 version. No more usability changes are made, and the translatable strings are usually unchanged at this point."

RC için dedikleriniz doğru fakat şunu söyleyebilirim ki Ben RC sürümlerinden itibaren kullanmaya başlıyorum veya gerekirse eski sistemi bu sürümden sonra yükseltmeye başlıyorum. RC .0 sürümü denilmesinin nedeni gerçekten "kararlı" gibi çalışmasından ki drupal alphadan itibaren kararlı gibi çalışıyordu
Hayır, düzeltme demeyelim ona. Çünkü ben Drupalci değilim, sadece Drupal de kullanıyorum. Drupal'i bu açıdan çok iyi bilmediğimden, genel bilgilerle kıyaslayarak yazmıştım.

RC konusunda son söylediklerinizde haklısınız. Ben de asli yayınlarda rc sürümleri tercih edebiliyorum. RC sürüm neredeyse kararlı sürümdür zaten dediğiniz gibi. Issue konusunda da dedikleriniz doğru ancak 7 başlık bekleme konusuna, hata düzeltmeyi bekleme açısından bakınca katılamadım bir türlü Bununla birlikte beta sürümlere yeni geçen 7'nin çok kısa bir sürede rc ya da kararlı sürüm yayınlamasını beklemiyorum işin açığı.

İyi sistem elbette, seviyorum Drupal'i. Joomlacı olmam buna mani değil İkisi de birbirinin gelişimine rekabet bazında dahi olsa katkı sağlıyor ki biz kullanıcılar bu durumdan fazlasıyla yararlanıyoruz.