Arkadaştan aldım güvenilir ve dürüst bir insan. Sözlükte şu ana kadar hiç bir problem görmedim, gayet kaliteli. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam, umarım scripti satın almayı düşünen ve alan insanlar da aynı şekilde düşünürler.
Gördüğüm
en gelişmiş, en kullanışlı sözlük scriptlerinden biri diyebilirim. Sözlüğü bu sabaha karşı kurdum, deneme fırsatı yakalayan arkadaşlarım çok beğendiler. Sağlam projeleriniz var ise bu scripti öneririm.
fasfakir hakkında söyleyeceklerim ise, r10da gördüğüm en yardımsever insanlardan biridir herhalde

Satış sonrası destekte üşenmeden vermekte. Kendisine de belirttim iyiki sizin gibi birine denk gelmişim diye
Burada böyle yazıyorum ama okumakla olmaz, bence bir an önce referanslara üye olup gezinin, kendi gözlerinizle scriptin özelliklerini görün derim.
Hayırlı satışlar dilerim.
Teşekkürler hocam, satış sonrası destek vazifem elbette, evde olduğum süre içerisinde hep destek verebilirim.
fasfakir işini iyi yapar, bilgilidir, güvenilirdir. scripti de sağlam ve açıksızdır. sözlük işini ciddi düşünenler kaçırmasınlar.
teşekkür ederim, beni en iyi tanıyan insanlardan birisin forumda, hakkımda böyle düşünmen beni onore etti.