Bırakın Allahınızı severseniz üstad ya, 500 lira bu iş için az diyorsunuz merakımı bağışlayın ama kaç lira talep ediliyor acaba düzgün bir için? Bu düzgün işin içeriği ve işleyişi nasıl oluyor diye merak ettim doğrusu. SEO danışmanı ile seocuyu ayırmışsınız, pardon da farkı ne??? Biri link ekliyor, ötekisi google a hissedar mı? Bilemedim şimdi... Bir de demişsiniz ki, alıcının kazandığını göz önünde bulundurarak teklif verir. Ya karşıdaki kişi bunu sadece keyfen yapıyor gibi bir seçenek size göre olamaz yani. Varsayalım öyle bir seçenek yoksa bile, bu biraz şey gibi olmuş, patronun karını hesaplayan işçi gibi. Komik...
SEO danışmanı, çok şaşalı bir hitap... Varsa tabii.
Siz bu piyasada yenisiniz sanırım bloglara link ekleyen kişiler ile benim bahsettiğim SEO danışmanlarını aynı kefeye koyuyorsunuz. Gerçek SEO danışmanlarının yaptığını kimse size söylemez. Bilenler de. Ama sizin için SEO bir yerlere link eklemekse zaten doğru kişiler ile çalışamazsınız.
Keyfi yapıyorsanız bu sizin sorununuz.
Benim bahsettiğime gelince bir dükkanınız yada hizmet verdiğiniz bir iş yeriniz vardır ürünleriniz ve hizmetlerinize ait aramalarda ilk sayfada çıkmak istersiniz.
SEO danışmanı bunu size gerçek yöntemler ve kendi tecrübeleri ile gerçekleştirir.
Yada bir işletmeniz yoktur chat, oyun, tv izle vs içerikli siteleriniz vardır bu sitelerden gelir elde etmek istersiniz SEO danışmanı sizi istediğiniz hedef kelimelerde ilk sayfaya alır ve bu 2 tip örneğim içinde kesinlikle uygulanan yol
"ne yapıyoki link alıyo ekliyo" değildir
Bir de çok kategorisi bulunan bol içerikli siteleriniz vardır. Bu tip sitelerde kelime bazlı çalışmak çok mantıklı olmadığından bu konudaki bilgili arkadaşlar size site için optimizasyon ve bazı siteniz için önemli şeyleri sunma hizmeti verir. Bu bahsetttiğim son örneği ise ciddi anlamda uygun fiyatlara yapan arkadaşlar vardır.
NOT : Hiçbir gerçek danışman sizi inşaat, ****** market, cep telefonu, çiçekçilik, dekorasyon, mobilya vs gibi sektörlerde hizmet veren sitenize ait ciddi kelimelerde 500 TL ye sizi ilk sayfaya çıkarma hizmeti vermez.