Yazmıcaktım ama yine de dayanamadım. Birkaç seocu geçinen arkadaşla münasebetim olmuştu vakti zamanında. Şimdi seo sözleşmesinden bahsediyorsunuz gülesim geliyor. Genel konuşuyorum, sen diye hitabetimi kimse üstüne alınmasın... Ya sen bana hangi gün kaçta site kaçıncı sırada olacak diye kesin, net bir bilgi verebiliyormusun da ödeme gününü sabitliyorsun derler adama. Öte yandan seocuyum diye geçinen çoğu arkadaş gidip sağdan soldan link satın alıp, para lazım para bitti diye hergün kapına dayanırsa, yada 29 gün yatar 1 gün 3-5 bloga link eklemesi yaparsa kusura bakmayın da miktarı önemli değil insanın ağrına gider o parayı vermek. İş bilenin kılıç kuşananın denir, ama malesef link ekleyen seocu olmuş memlekette. Hakkıyla bu seo işi varmı yok mu, yoksa herşey safsatadan ibaret mi bunu da bilmek imkansız, referans veriyorlar, kim neye göre referans veriyor? Ben de giderim google da bi kelime aratırım, çıkan ilk siteyi ben çıkardım derim. Komik komik komik. Derdim kimseyi baltalamak değil ama insanlar biraz daha makul düşünüp olabilirlikler peşinde koşsun, aksi takdirde sonuç hüsran olacaktır. Burada ben mağdur olup sağı solu baltalayan biri değilim, aksine sadece seoya inancını kaybetmiş biri olarak bulunuyorum. Lütfen kimse gelip de mağdur olmuşsunuz, kötü insanlarla karşılaşmışsınız, ama biz böyle değiliz falan demesin, kaybettiğim inancım akabinde siteye de artık ihtiyacım kalmadı. Kendini gerekli yere getirdi, masrafını çıkardı. Buna da şükür diyorum sadece. Ve süreklilik ve yenilik yeterli diyorum, 3-5 linke kimse kapılıp gitmesin... İnşallah bu yazdığım silinmez.
Saygılar...