Arkadaslar su zamanlar aklima bir proje geldi ve su anda gelistiriyorum ve sizlerinde fikirlerini almak istedim. Amacim 1000 tane blog acip her birinden ortalama gunluk 10 centle 50 cent arasi para yapmak. Bloglar wordpress MU kullanilarak yapiliyor, ayrica hepsi jenerik bir domainde subdomain olucak, bloggler.com gibi mesela. Butun bloglar secilmis keywordlerden olusucak ve hepsine adsense koymayi dusunuyorum. Bloglar otomatik olarak icerik ekliyor olucak (bu sistem kuruldu). Tabikide 1000 tane blogla ilgilenmek cok zor olucak ama amacim butun hepsine dofollow kastirip ayrica hepsini sirayla 1 ay boyunca bir siteden link alarak o siteye ekleticem. Bloglar iyi kelimelerden secilmis olucagi icin gunde 1 yada 2 tiklama bile yetiyor benim icin. Bu acaba daha once denendimi? Blog basi cok dusuk rakamlar hedefledigim icin amacima ulasmanin zor oldugunu dusunmuyorum. Dusunceleriniz nedir acaba bilmek isterim. Adsense in bu tur birseyi gorup banlama ihtimali varmi yada her ne kadar blog basina hedefim dusuk olsada bunun basarili olabilicegine ihtimal vermeyen arkadaslar varmi acaba? Henuz projeye tam baslamadim ama olumlu dusunceler alirsam baslamayi dusunuyorum.
Simdiden tesekkurler.