E5320 Serisi Xeon Quad cpu varsa elinizde ilk kiralayan ben olmak isterim

veya Quad 6600 işlemcilerden 2 adet kiraladığımda fiyat ne olur bildirirseniz gene kiralamak isterim.
Teşekkürler
E5320 işlemci maalesef elimde yok. Şuanda sadece fikrimi açıkladım yapmayı düşünüyorum.
Benimde b elirtmek istediğim bu aslında. Bundan 1 sene önce olsa, herkes koşardı. Şuan büyük veri merkezleri, müşterilerine uygun fiyata, uzun vaadelerle sunucu satın alma veya kiralama imkanı sunuyor. Yukarıda yazdığınız fiyata, o sunucudan 2 veya 3 adet kiralamak mümkün markalı olarak. Dediğim gibi amacım satış baltalamak değil ama piyasanın durumu bu. Bunu çoğu veri merkezi sağlayabiliyor. Tabi bazıları tahaaüt ile sağlıyor, bazıları direk sağlıyor v.s bu değişebilir. Kişisel fikrim elinizdeki donanımları kendi projeleriniz için değerlendirmeniz, bu şekilde heba olup giderler.
Verimerkezlerinin sağladıklarını zaten Q6600 işlemcili bilgisayarlar yapıyor Xeon 34** serisi makinalar veriliyor ve 8GB - 16GB ram sunuluyor. Ben bu nedenle bu parçaları sunmak istemiştim insanlar piyasada 48GB ve üstü ramli sunucuların olduğunu bilsinler istedim.
eğer elimde parça kalmayacak şekilde fiyatlandırmak istiyorum dersen,
malzemenin sıfır tutarını 36 ya böl, öyle kirala. mesela ben q6600 ü o mantıkla hemen alabilirim
Engin senin için istersen X5570 işlemciyi 36 ay taksitle sunabilirim. Aylık 10TL ödeyebilirsin.