Face sayfa ismi berbat daha değişik birşeyler bulun bence
Birde bunu tuttum. Fena değilmiş. Ama biraz özenti olcaz gibi olmucakmı
evet bu pek uygun değil, lakin en anlamlısı şu
BU YAZI SÖZLÜKLERDE PAYLAŞILMAYACAK! SÖZLÜKLERİ TAKİP EDEN BİRÇOK KIZ OLMAKLA BİRLİKTE, BİRÇOK PATAVATSIZ ERGEN DE BU SÖZLÜKLERDE DOLAŞMAKTADIR.
Bu yazıyı okuyorsanız, çevrenizdeki erkekler tarafından;
-Standart veya üstü zekaya sahip
-Apaçi veya gerzek olmayan
-Bu yazıyı kızlara yaranmak için onlara verecek kadar adi olmayan
biri olarak tanınıyorsunuzdur.
Bildiğiniz üzere, kızlar Facebook’ta durumlarına "masamın altına" , "kanepenin üstüne" gibi şeyler yazarak çantalarını nereye koyduklarını gizliden gizliye yaydılar. Ve gayet de güzel bu işi becerdiler. Tıpkı geçen sene göğüs kanseri için iç çamaşırlarının renklerini yazdıkları gibi.
Bizim amacımız, bunu yaptıktan sonra, kendilerini üstün ırk gibi gören gerizekalı “bazı” kızlara karşı bir harekettir.
90’lı yılların sonundan itibaren, bu bahsettiğim bazı gerizekalı kızlar tarafından “egosu yerde gezen, aklı fikri uçkurunda, fındık kadar beyni olan, kontrol edilebilir varlıklar” olarak görülmeye başladık. Biri onların tavan yapmış egosunu durdurmalı, ve bu gerzekçe davranışlarına bir an önce son vermeli.
Bunu tek başımıza beceremeyeceğimizden, birbirimizin yardımına muhtacız.
Yaptığımız şey kesinlikle bu gerzek kızlar tarafından “özentilik” olarak tanımlanacaktır.
Ama bizim ulaşmak istediğimiz kitle daha yerel bir kitle olduğundan Twitter veya Tumblr gibi diğer sosyal ağları değil de, Facebook gibi daha basit, daha yaygın olan bir sosyal ağı kullanıyoruz.
Ve bu yazıyı gönderdiğiniz kişileri seçerken çok dikkatli davranın. Kızlara vs. söyleyen olmamalı. Bu gerizekalı bir arkadaş tembihi değil! Kızlara söylenmeyecek! Egonuz olsun biraz, biz onlardan daha organizeyiz!
Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saat 00:00’da Facebook’ta durumlarımıza sakal tıraşı olma sıklığımızı yazıyoruz. Örn:
“Haftada bir” ** “İki günde bir”
Bizim aciz kızlarımız da, bunu mastürbasyon sıklığı sanacak. Erkeklerin çoğunluğu bu yazıyı paylaştıktan sonra, onlara bu yazdıklarımız sakal tıraşı sıklığımız olduğunu söyleyeceğiz, onlar da ne kadar aciz olduklarını, asıl bel altı düşünenlerin kendileri olduklarını anlayacak.
Özet: Biz “bazı” kızlardan daha akıllı ve daha organizeyiz, bunu onlara göstermemiz gerek. Bu yüzden Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saat 00:00’da başlayarak Facebook’ta sakal tıraşı olma sıklığımızı (haftada bir, iki günde bir vs.) durumlarımıza yazıyoruz.
Çitajenik Eylemler
Sayfa adı nasıl sizce ?