Ben bahsettiğiniz yeri göremedim ama yorumlamada bir hata yaptığınızı düşünüyorum. Çünkü hatalar (issue hata değil konudur ve her konu hata içermez) neredeyse anında düzeltilerek test edilmeye başlar. Hata belirli olan bir şeydir. Sürüm çıkarmak için önümüzde 7 hata ver gibi bir şey olmaz yani...olmaması lazım daha doğrusu.
Konuların tamamı geri bildirimdir. Bazı konular hata (ya da bug dediğimiz arıza), bazıları ise güvenlik sorunları içerebilir. Yol haritasında ise belilenmiş hatalar değil, hata oranı esas alınıyor genel olarak. Yani alpha seviyesinde çekirdekle ilgili doğru geri bildirim oranı şu kadara, betada bu kadara ulaştığında gibi. Çünkü zaten bu geri bildirimler birkaç gün içinde incelenip doğru ise düzeltilerek, doğru değilse bunun bir hata olmadığı ve sebebi bildirilerek konu kapatılıyor.
Yol haritası için verdiğiniz sayfada So when does 7.0 get released? başlığında da buna değinilmiş. Ayrıca RC kararlı sürüm değil, öncü kararlı sürüm ya da sürüm adayı denebilecek sürüm oluyor. Zaten release candidate tanımının kısaltmasıdır. Kararlı sürüm Stable (stabil) olarak duyurulur.
Bu benim bildiğim tabii. Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.