Arkadaşlar bir ay önce açtıgım sitem şimdi satılık ama söle bir konu var moderatör okursa diye yazıyorum sitenin yaşı 1,5 yani şöyle bir konu var geçen sene sitemi açmıştım fakat hostcu ile anlasamayınca siteyi kapadım tam 2 ayda 3k civarına çıkarmıştım şimdi ise açalı bir ay oldu hatta 19 gün oldu sayyac bilgileri aşağıda 1 k civarlarında geziyor...

Site adresi : pm isteyiniz
Site için istenen fiyat :Açık arttırma 150 TL başlangıc fiyatı
Hemen AL: 250 TL dir
Sitenin aylık getirisi:30-50 dolar
Sitenin açılış tarihi:domain tarihi 2009 dur
Kategori, sitenin içeriği nedir:Eğitim ders çalışma sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link:1k civarında
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:domain yaşı 1,5 pagerank 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:bütün içerik satılıktır
Hosting dahil midir:hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: telif hakkı olabilir videolar bize ait degildir tamamı baska sitelerden yahoo dan dailmontion dan cekilmektedir(mesuliyet kabul etmem)

Ekim ayının adsense bilgileri ilk 10 günündür

Arkadaşlar uğrasılırsa cok güzel olacak bir sitedir gercekten birkac tane alt bölüme actım isteyen benimle msnde iletişim kurabilir yucel39@hotmail.com
eğitim sınavlar zamanında 3-4 k gececek bir sitedir adsense konusunda sitenin fiyatını 1-2 ayda cıkarabilirsini kolay gelsin teşekkür ederim

sitenin sayyac bilgileri budur

ayrıca site için bir kelimde özel link alımları bunlar bana 100 tl patladı.

ayrıca sitenin alt bölümlerine yani subdomainlerine post yazdırıldı 90 tl ye patladı bana 20 tl hostcuya verdim 2 tane bot aldım 60 tl anlayacagınız bana para kalmıyor zarardayım ama bu işi yapabilecek insana feda olsun diyorum 19 günde ben bu kadar yapabildimse calısan arkadas ne kadar yapar düşünün

ayrıca hitin yüzde 98 nin arama motorundan yani googleden oldugu açıktır sizlere sayyac paylaşayım