Merhaba arkadaşlar hepimiz tarafından bilinen bir durum bu windows7 en alt seviyede olan işletim sistemi için herzaman kısıtlamalar uygulamıştır. Windows 7 Starter da bunlardan birincisi. Bu işletim sistemi starter versiyonu ile karşımıza yeni laptop,netbok, masaüstü bilgisayarı aldığımız zaman karşımıza geliyor.. İyi güzel hoş ama bu versiyonda biz duvar kağıdı değiştiremiyoruz ? Değiştiremiyorduk evet ama ufak bir program sayesinde bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Şahsen ben netbook aldığım zaman bu olaya sinir oldum ve araştırdığım zaman bu programı buldum test ettim ve
ÇALIŞIYOR
Bugün off topicte bir konu açılmıştı bununla ilgili ve bu yüzden burada bu programı paylaşmak istedim
Windows 7 Starter Duvar kağıdı değiştirme programı (Rapidshare) Windows 7 Starter Duvar kağıdı değiştirme programı (Hotfile)
Yukarıdaki linklerden hangisiyle isterseniz indirip programı kurun. Daha sonra ise yapacağımız çok basit programı açtığımızda karşımıza basit bir arayüz geliyor File name kısmından duvar kağıdı yapacağımız resmimizi seçiyoruz.. File style ise duvar kağıdımızın şeklini oluşturuyor yani;
Center = Ortala
Stretch = Uzatmak
Tile = Döşemek
İstediğinizi seçip
OK, do it butonuna bastığınız zaman ekranımız kararacak ve login kısmından tekrar giriş yapacak aaa bide ne görelim duvar kağıdımız değişmiş

Umarım işinize yarar arkadaşlar...