Benim verdiğimi kurmadınız mı ?

Şöyle Öncelikle bileşenlerden bir iletişim kategorisi oluşturun Sonra iletişimler kısmından iletişim sayfanızı oluşturun kategoriye bağlayın.

Daha sonra oluşturduğunuz iletişim sayfasını menüye bağlayın. Menüden iletişim kısmına tıklayın. Tarayıcıda ki sayfa linkini kopyalayın.

Eklentiler- Modül yöneticisine girin. Yeni kısmına tıklayın. Sarıcı isimli modüle tıklayın.

Site Adı yazan kısma biraz önce kopyaladığınız linki yapıştırın.

Kaydırma Çubukları otomatik seçin.

Genişlik : 100%
Yükseklik : 200

Yüksekliği Otomatik Belirle : Evet (zaten evet seçince rakamların özellikleri kalmıyor.)

Otomatik Ekle : Evet.

Modül konumu kısmını yani left right türünden konum belirlenen yerden bahsediyorum. Siz oraya deneme yazın. Yayına açın kaydedin.

daha sonra sekmeler oluşturduğunuz içeriğe gelin.

mesela sekme şu şekilde olmalı.

{tab=iletişim }{loadposition deneme}{/tabs}

Bu şekilde tek sekme yaptık oda iletişim sayfası oldu. Sekmeleri çoğaltmak için gerekenleri yukarıda anlatmıştım.

Not : oluşturduğunuz ana menü yada diğer her türlü modülü iletişim sayfasından kaldırın. Sadece iletişim formu kalsın.

Yada kolay yoldan bir iletişim modülü kurup ayarlarını yaptıktan sonra konuma deneme yazarak aynı şekilde kullanabilirsiniz. O zaman iletişim formunu oluşturmaya sarıcı modülüne gerek kalmaz. Hangisi uygun gelirse o şekilde yaparsınız.